In 3 Stappen Overbodige Bestanden Verwijderen

Vervolgens mag je de gedownloadde .ttf bestanden wissen. Je start hierna best je PC opnieuw op en kan vervolgens proberen of MuseScore nu wel verder opstart. Ik heb inmiddels de portable versie gedownload en ook nu start er niets op. Ik ga nu proberen Hitmanpro alert en Mcaffee tijdelijk stop te zetten.

  • LINK – Microsoft Outlook voor Office 365 kan niet worden gestart of ik krijg het foutbericht ‘Kan Microsoft Office Outlook niet starten.
  • Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst.
  • Vandaag heb ik weer mijn printer opnieuw geinstalleerd en loop ik weer op tegen het feit dat de dllkit.com/nl/dll/d3d11 apps van nieuws en weer maar heel even open gaan en dan direct weer sluiten.
  • Het gereedschap file van GNUwin32 werkt net als het gereedschap &007.
  • Het programma kan niet worden opgestart omdat smsc.dll ontbreekt op uw computer.

BleachBit gaat verder dan standaard Windows-onderdelen en pakt ook de ‘werkbestanden’ aan van bekende programma’s. BleachBit legt alle verantwoordelijkheid van schoonmaakacties bij de gebruiker door alle opties standaard uit te schakelen. De onderdelen die je schoon kunt maken zijn onderverdeeld in categorieën als Systeem, Chrome en Internet Explorer.

Ik Zie Een Foutmelding In De Stack Desktopapplicatie

Als je met niet legale programma’s gaat werken en cracks kan je problemen verwachten natuurlijk. Dan krijg ik het bericht dat de benodigde bestanden niet op de computer staan. Zou je hiervoor onze supportafdeling voor kunnen benaderen? Door een bericht te sturen middels de knop ‘Neem contact op’ onderaan deze pagina kunnen onze helden van support je zo goed mogelijk hierin ondersteunen.

waar is het Windows 10-registerbestand

Het bestandsformaat moet ook hier .ico zijn. Dat betekent inderdaad dat u in stap 5 moet klikken op de knop met de tekst Convert ICO. Maar hierin kunt u de gewenste vorm van het pictogram aangeven.

Wat Is Smsc Dll En Waarvoor Wordt Het Gebruikt?

Als je kortgeleden een programma of app verwijderd hebt zou dat de oorzaak kunnen .Opnieuw dat programma installeren lost het probleem meestal wel op. Windows geeft aan wat de gevolgen zijn voor uw bestanden als u het gekozen herstelpunt terugzet.

Wil je nog een stapje verder gaan, dan kun je meer stappen nemen om je Windows-pc op te schonen. Zo krijg je met Windows Schijfopruiming bijna alles wat je nodig hebt om je computer een schoonmaakbeurt te geven en kun je met TreeSize Free je SSD opruimen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.

0