Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Jag vill påstå att jag och mina anhöriga haft otur och att det inte handlar om att vi rotat runt och förstört filer mm. Det kan vara samma fel eftersom två av datorerna har exakt samma innehåll. En av datorerna var förmodligen för gammal men det gick att installera och använda den. Den är nu skrotat eftersom den var långsam. Intressant att du skyller problemet på windows update när du har problem med alla dina datorer medans majoriteten av alla övriga användare inte har det problemet. Ja, jag känner till det mer än väl men det är märkligt att den inte kan läsa installationsimagen. Som jag berättat tidigare i tråden har jag haft sammanlagt 5 st Windows 10 datorer i familjen.

varför har Windows ett register

Det är att avaktivera eller avinstallera virusprogrammet. Mitt virusprogram loggar det den gör och den har inte stoppat DISM på något sätt. Jag har ingen aning om att Comodo skulle rota runt osv. Få undersöka det. Skall i vart fall avinstallera Comodo och försöka igen senare. Alla vanliga uppdateringar har det inte varit något problem med. Det är bara avbildningar , dvs installation av nyare Windows som det d3dx9_43.dll windows 11 är problem med.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Min dator kunde sedan uppdatera till en ytterligare nyare funktionsuppdatering. Den andra datorn, som inte jag använder, klarade inte att uppdateras mer med de större funktions uppdateringarna. Sedan en tid har ägaren inte ens försökt uppdatera den. Jag testade några obetydliga kommandon och det fungerade. Den hittar inte mappen eller så är mappen läs/skrivskyddad osv. Jag löste det på den nyaste med garanti kvar att Inet uppdaterade UEFI/BIOS.

Jag har aldrig pillat innanför Windowsmappen så jag kan inte gjort något fel där. Se till att bildsökvägen och Windows -katalogen för bilden finns och att du har läsbehörighet i mappen. Jag väntar bara på någon som kommer med den verkliga lösningen på problemet. Ditt problem var ju inte relaterat till reklamen för det programmet, där finns förslag på lösningar längre ner på sidan. Är nästa grej att ladda ner och köra “Hard-disk Sentinel”. Jag gjorde så och hårddisken fick betyget “Excellent” eller liknande. Image finns alltså men dism har inte access till att använda den.

  • Jag testade några obetydliga kommandon och det fungerade.
  • Min dator kunde sedan uppdatera till en ytterligare nyare funktionsuppdatering.
  • Den andra datorn, som inte jag använder, klarade inte att uppdateras mer med de större funktions uppdateringarna.
  • Intressant att du skyller problemet på windows update när du har problem med alla dina datorer medans majoriteten av alla övriga användare inte har det problemet.

Hittade även andra texter som menade just antivirus och då inte bara stoppa det utan av installera det.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

De första två datorerna fick UEFI/BIOS förstört efter första installationen av Windows 10. De startade om hela tiden tills man drog ur kontakten. På Inet sade de då att det kommer in personer varje dag med fel efter installation av Windows 10. Jag har testat med att avinstallera virusprogrammet utan skillnad. Problem uppstod under installationen av vissa uppdateringar, men vi försöker igen senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.

0